Изабрале сличне хаљине: Јавност опет подијељена између Кејт и Меган

ГС
Изабрале сличне хаљине: Јавност опет подијељена између Кејт и Меган

Кејт Мидлтон и Меган Маркл обукле су црнину поводом смрти краљице Елизабете и изазвале су бројне коментаре у јавности.

Принц и принцеза од Велса, Кејт Мидлтон и Вилијам, појавили су се јуче у Виндзору како би испоштовали обожаватеље монархије који су се окупили како би одали почаст недавно преминулој краљици Елизабети Другој. Шок за британску јавност био је и долазак супруге принца Харија, Меган Маркл. Ова два пара први пут су виђена заједно од марта 2020. године, а како нагађају медији, чини се да су браћа "закопала рате сјекире". 

Извор из Кенсингтонске палате рекао је да је Вилијам, принц од Велса, упркос строгој забрани свог оца, новоименованог краља Велике Британије Чарлса Трећег, инсистирао на томе да им се у овој церемонији придруже војвода и војвоткиња од Сасекса.

Како традиција налаже, Кејт и Меган су носиле црнину, наизглед идентичне хаљине, али модним зналцима није промакла дискретна разлика у њиховом аутфиту, као ни понашање једне и друге. Док је искусна Кејт осмјехивала окупљенима у Виндзору који су капије палате засули цвијећем, Меган је дјеловала неочекивано скрушено, узевши у обзир да је у јавност изнела бројне критике на рачун целе краљевске породице, па и саме Елизабете. За разлику од Вилијамове супруге која је дјеловала ведро, некадашња глумица је одавала утисак да јој је изузетно непријатно што се налази на том мјесту. 

И Кејт и Меган су носиле хаљине миди дужине, затвореног оковратника, али уочена је и деликатна али важна разлика у њиховом одабиру. Кејт која се обично облачи традиционалније, одабрала је узану црну хаљину дугих рукава која је истакла њено савршетно затегнуто тијело. Меган, која је у првој години брака са Харијем у британској јавности проглашена за најстилизованију даму плаве крви, чије модерне комбинације су увијек биле далеко више шик од оних које носи Вилијамова супруга, овог пута је одабрала нешто "старомоднију" креацију у односу на оне у којима је свет научио да је види. Хаљина која се шири од стука у глох и дужине до половине листа чинила се далеко "досаднијом" од оне коју је носила Кејт.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана