Ивица Драгутиновић шамарао Марину Тадић

Глас Српске
Ивица Драгутиновић шамарао Марину Тадић

Умјесто да слави и да се весели што ће по трећи пут постати отац, Ивица Драгутиновић је у сриједу ујутру на београдском сплаву "Фристајлер", како тврде очевици, тукао Марину Тадић.

Наиме, на поменутом мјесту, пред крај провода, негдје послије пет сати ујутру, догодио се инцидент. Свједоци су били бројни гости, који су били шокирани прво понашањем Тадићеве, која је Драгутиновића гађала коцкицама леда, а потом још више тиме што је фудбалер физички насрнуо на пјевачицу.

- Ивица је са својим друштвом седео у сепареу до Марининог и цело вече је атмосфера била баш добра. Ништа није упућивало на то да ће избити скандал и да између њих двоје постоји нека нетрпељивост. Међутим, после пет сати ујутру, Тадићева је почела да гађа Ивицу коцкицама леда, што је њега жестоко изнервирало - изјавио је извор који се нашао на лицу мјеста.

- Ивица је изнервиран прескочио свој сепаре да би дошао до Марине и почео је да је шамара. Након што је излупао, вратио се свом друштву, а она је покупила ствари и напустила сплав - завршио је извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана