Иванка Трамп родила сина

Aгенције
Иванка Трамп родила сина

Иванка Трамп је у понедјељак на свијет донијела сина Џозефа Фредерика Кушнера, који је одмах након што је његова мама поставила слику на своју Тумблр страницу, постао познат.

Док би већина познатих мама овако нешто одбила, Иванка се само неколико сати након порођаја у болничком кревету, без и мало шминке сликала са својим сином.

“Дочекали смо с љубављу Џозефа Фредерика Кушнера”, написала је Иванка испод слике - “Придружите нам се у добродошлици Џозефу Фредерику Кушнеру, који је име добио по нашим прадекама. Џередов прадека Јозеф је имао несавладив дух, љубав према породици и добру радну етику, а мој прадека Фредерик је био велики градитељ. Ове особине желимо да и наш син посједује"

Доналд Трамп, Иванкин отац је срећну вијест подијелио на свом Твитер налогу: "Моја предивна ћерка Иванка је на свијет донела здравог дјечака. Џеред и Иванка не могу бити поноснији"

Још неко је пресрећан због рођења малог Џозефа, а то је његова двогодишња сестра Арабела која са нестрпљењем очекује да мама и брат дођу кући.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана