Иванишевић писао бившој: Најбоља ствар што сам направио је што сам те преварио

ГС
Foto: Агенције

Након вијести да је Горан Иванишевић тужио бившу супругу Татјану Драговић тражећи 2,5 милиона евра и пола ћеркиног стана, хрватски медији објавили су и поруке које јој је наводно слао, а које садрже бруталне увреде.

Наводећи да су поруке добили крајем протекле седмице, Национал.хр пренио је да су оне дио доказа којим ће Драговић поткријепити свој исказ у ком је Иванишевића пријавила за насиље у породици.

"Најбоља ствар што сам направиа у ових 15 година је шта сан те привариа, ал' сам нажалост направиа грешку шта сан поново биа с тобом", једна је од порука које је наводно Иванишевић послао 2021. године бившој супруги.

Према наводима поменутог листа било је и оних у којима ју је брутално вријеђао: "Јаднице јадна. Кучко проклета. Смраду… Највеће је чудо да се особа као ти може уопће назвати мајком....из уз све то тебе и оног малог испрдка и твоје дијете сан финанцира и хранио".

Претходно се Иванишевић огласио на Инстаграму те је подијелио поруку коју је потом обрисао, а у којој прозива своју бившу супругу Татјану Драговић те је оптужује да је присвојила његов новац.

"Овако, оног тренутка кад сам се усудио потраживати новце које сам зарадио прије и током брака, које је Т.Д. присвојила мимо свих закона и уговора, постао сам породични насилник и миљеник судова. Сад само још чекам тужбу која би требала утврдити да је дотична Т.Д. освојила Wимбледон и двије олимпијске медаље, а можда освојила и још неки Гранд Слам, али то још суд треба утврдити", навео је тада.

У наставку је поручио: "За све упите и остало, молим да се јавите мојим адвокатима господину Мандићу и господину Станићу који се баве овим случајем већ дуго времена".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана