Ивана Селаков се помирила с Романом

Глас Српске
Ивана Селаков се помирила с Романом

Након што је Романа Панић испрозивала у једној од скривених камера Ивану Селаков ова је одлучила да опрости Бањалучанки за све "гријехе". Наиме, у току једног од наступа које су обје имале у Цириху, пјевачице су заједно изашле на сцену и показале да су превазишле све несугласице.

- Када је у једној од ТВ емисија причала о хонорару Иване Селаков у невјерици, Романа није хтјела да то буде увреда за њу, али је тако испало. Касније јој је било криво заиста и само је чекала прилику када ће се видјети да јој све објасни. Тај тренутак се десио у Цириху прије неколико дана, када су заједно биле у једној дискотеци и у једном тренутку су заједно изашле на сцену, загрлиле се и сада је све у реду - прича кроз осмијех добро обавијештен извор.

- Истина је да смо заједно запјевале и сада је све у реду. Ја никада њу и нисам хтјела да увриједим. Поштујем и цијеним њен рад, а и ми се никада нисмо ни свађале - рекла је Панићева, а и изјава Иване Селаков је била слична.

- Наступале смо заједно и било је лепо. Нисмо се ми никада ни свађале. Лепо смо се испричале и све је у реду - рекла је Ивана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана