Ивана Кнол "пршти" на сплитском фестивалу (ФОТО)

Аваз
Ивана Кнол "пршти" на сплитском фестивалу (ФОТО)

​Иако је јавности најпознатија као страствена навијачица, Ивана Кнол је и ДЈ те је била једна од извођача на првој вечери 10. "Ultra Europe" фестивала у Сплиту, а за свој дебитантски наступ припремила је издање у којем сигурно није прошла неопажено.

Ивана је за ову прилику одабрала припијени комбинезон који открива више него што покрива, јер је већим дијелом прозиран. Издањем се похвалила и на Инстаграму, гдје су је пратиоци обасули комплиментима и пожељели јој срећу на наступу.

- Јако сам узбуђена. Први пут сам на Ултри као ДЈ. Љубав према музици се давно родила, још док сам била у средњој школи. Тада сам говорила својима да желим бити ДЈ и напустити факултет. У то вријеме је то била немогућа мисија. Сада када сам остварила у животу све што сам хтјела, од факултета који сам магистрирала, отворила свој бикини бренд, постала најпраћенији инфлуенсер у Хрватској, онда сам рекла да ми треба нешто ново, јер ме престало испуњавати. Тада сам рекла, идем у моју највећу љубав, а то је ДЈ-исање - казала је Кнол за "Далматински портал".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана