Иван прославио помирење са Гоцом

Глас Српске
Иван прославио помирење са Гоцом

Још увијек законити супруг Гоце Тржан Иван Маринковић само дан послије посјете социјалном раднику и пријатељском помирењу са пјевачицом, ријешио је да са својим пријатељима у клубу "Бирбони" на Новом Београду прослави цивилизовано успостављену комуникацију са својом ускоро бившом супругом.

- Ми смо одрасли људи, треба лепо да комуницирамо због наше четворогодишње кћерке Лене. Не видим ништа лоше у томе што смо успоставили нормалну комуникацију и што сам се ја проводио са другарима - изјавио је Иван.

Гоца Тржан и Иван Маринковић сусрели су се у сриједу у Центру за социјални рад. Упркос међусобним оптужбама и варницама које су сијевале посљедњих дана, одлучили су да због кћеркице Лене смире страсти и потраже стручну помоћ.

Послије двочасовног разговора са психологом схватили су да морају да остану у коректним односима да би њихово дијете што мање трпило због развода родитеља. Одлучили су да се споразумно разведу, уз "договор о ненападању", да би поштедјели своју четворогодишњу јединицу додатног стреса и патње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана