Иван и Јелена прославили вјенчање

Глас Српске
Иван и Јелена прославили вјенчање

Глумац Иван Босиљчић и његова љепша половина пјевачица Јелена Томашевић неколико дана послије црквеног и грађанског вјенчања организовали су забаву за своје пријатеље у једном београдском ресторану.

Наиме, новопечени брачни пар у луксузни амбијент у којем су приредили журку, стигао је два сата прије заказаног времена, тако да нико од фоторепортера који су се нашли на лицу мјеста, није успио да услика срећне младенце.

Међу званицама нашле су се многобројне јавне личности, а први су пристигли Жељко Јоксимовић са својом вјереницом Јованом Јанковић, Бане Обрадовић, Емина Јаховић, Дубравка Мијатовић и Маринко Маџгаљ, Слобода Мићаловић и Војин Ћетковић, Саша Ковачевић са дјевојком Јованом, Сергеј Ћетковић са супругом, Aлександра Радовић. Међу посљедњима стигла је и младина кума, пјевачица Мари Мари.

Када су се сви гости окупили, журка је могла да почне. Играло се и пјевало до јутра, а с обзиром на то да је госпођа Босиљчић у другом стању и да се добро осјећа, није јој био проблем да до зоре буде на ногама и прослави своје вјенчање како доликује.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана