Иван Босиљчић у вези са балерином

Глас Српске
Иван Босиљчић у вези са балерином

Иван Босиљчић, који важи за једног од најпожељнијих нежења међу српским глумцима, у вези је са младом балерином Позоришта на Теразијама Лидијом Новаковић.

Прича се да је пар у љубави већ неколико мјесеци, те да од многих, па чак и од колега из позоришта, крију страствену романсу. Нова изабраница Ивановог срца живи у Панчеву, гдје је завршила Основну балетску школу "Димитрије Палић". Пошто је показала велики таленат, наставила је у Средњој балетској школи "Луј Давичо" у Београду. Већ неколико мјесеци игра за Позориште на Теразијама, а дио је балетске поставке мјузикла "Цигани лете у небо" у којој Иван Босиљчић тумачи лик главног јунака.

- Иван и Лидија су се упознали на пробама. С обзиром на то да су због константних обавеза око мјузикла непрестано били упућени једно на друго, међу њима се родило пријатељство, а убрзо и љубав - каже извор близак пару.

Ипак, иако су осјетили најљепше осјећање, Иван и Лидија су одлучили да се крију од свих, па чак и од блиских колега са којима сарађују.

- Нико није могао ни да наслути да су њих двоје у вези. Никоме није јасно како су толико дуго могли да крију везу, чак и од најближих колега - каже извор близак пару.

Међутим, како је љубав јачала, тако су попустиле и стеге, те их све чешће виђају у јавности. Никога није изненадило што је Лидија успјела да освоји Ивана, с обзиром на то да је изузетно лијепа дјевојка која се прије неколико година пријављивала и на избор за мис Србије, а била је ангажована и у пратећим плесачким групама на концертима многих пјевачких звијезда.

- Иван је просто очаран Лидијом. Између њих двоје су се родиле јаке емоције и заиста уживају у љубави - рекао је извор близак пару. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана