Италијанска водитељка оставила монка због Ибрахимовића: "Само ме гледај Златане"

Агенције
Италијанска водитељка оставила монка због Ибрахимовића: "Само ме гледај Златане"

Чувени фудбалер Златан Ихрахимовић (38) и најљепша водитељка свијета Дилета Леота (29) у центру су свјетског скандала.

Одјекује њено: "Само ме гледај Златане", а сви се питају шта је са њеним момком италијанским боксером Данијелом Скардином (28) ког зову Звијер.

Звијер је сигурно озбиљно љута јер разлога за то је много! Златан и Дилета нашли су се у жижи након снимања рекламе. Водитељка је и те како позната свјетској јавности, али је заједничким рекламним спотом заинтригирала све.

Услиједила је заједничка вечера у Милану и слатке слике папараца. И онда још једно бум! Италијански медији кажу да је пукла веза прелијепог ТВ лица и Звијери.

Фудбалер је годинама поред заносне Хелен која чак мало и подсјећа на Дилету или је боље рећи да водитељка личи на Златанову жену, а јавност је зна и као неког ко је фудбалској звијезди највећа подршка.

Брак Хелен и Златана је за јавност, засада, био савршена брачна лука, али је изгледа дошло до озбиљне олује!

Потврде нема, али се зна да је Кинг Торето, како још зову боксера, остао на Ибици да одмара, док је Дилета уживала са фудбалском звијери Златаном, а онда се са пријатељима и родитељима упутила на Сицилију како би макар кратко побјегла од скандала.

Али не лежи, враже, милиони људи испратили су јавну Инстаграм преписку Дилете и Ихрабимовића који је на њену слику послије тренинга реаговао овако: "Шта радиш на крову Дилета? Не забушавај!".

Одговорила му је: "Само ме гледај!".

Са Дилете је тешко склонити поглед, нема шта, а тешко је сада и умирити страсти јавности послије свих ових дешавања. Дилету говоркања нису нимало осујетила. Напротив. Послије јавне преписке поставила је још један видео са Златаном.

Можда је и све дио промотивне кампање, јер Швеђанин једноставно зна како да себе постави у центар. Осим тога, већ годинама се декларише као највећи папучар и не крије да своју супругу слијепо слуша.

Него, питају се сада сви и како на све реагује Златанова супруга Хелен Сегел (49), његова велика љубав и мајка његових синова Максимилијана и Винсета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана