Историја интернет претраживања Бајденовог сина: "Усамљене удовице", "Мајке на кокаину"...

ГС
Историја интернет претраживања Бајденовог сина: "Усамљене удовице", "Мајке на кокаину"...

ВАШИНГТОН - Хантер Бајден, син америчког предсједника Џоа Бајдена, нашао се у средишту скандала повезаног с порнографијом након што је у јавност процурила његова историја претраживања на интернету.

Чини се како је Хантер опсједнут порнографијом, а у његове претраге биле су укључене '18-годишњакиње', 'Усамљене удовице', 'Мајке на кокаину'.

Такође, претраживања су укључивала упите о томе како хакирати љубавников мобител те претраживање његовог имена, пише Дејли Мејл.

Списак претрага обухвата само шест дана у марту 2019. прије него што је разбио свој лаптоп, однио га на поправак у трговину у Делаверу, али никад није дошао по њега.

Такође, на лаптопу су пронађени и видеи у којима Хантер има однос с проституткама те је своје кућне порно снимке постављао на властити Порнхуб рачун под корисничким именом "RHEast".

Подсјећамо, Хантер се цијели живот борио с овисношћу о дрогама и алкохолу, а о томе је проговорио у својој биографији "Beautiful Things". 

Он сматра да су његове овисности резултат траума коју је проживио 1972. кад је судјеловао у несрећи у којој су погинуле његова мајка и сестра, а он и брат су били тешко озлијеђени. 

Тад су му биле само двије године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана