Исповијест жене коју су сајентолози хтјели да удају за Тома Круза

Агенције
Исповијест жене коју су сајентолози хтјели да удају за Тома Круза

Том Круз је мушкарац са постера сајентолога, а од када се развео од Никол Кидман И Кејти Холмс његови истомишљеници покушавају да му пронађу нову супругу. Ово је прича Норвежанке која је била у игри.

Истина је изашла на видело послие ХБО документарца "Going Clear" који разоткрива најмрачније сајентолошке тајне. Један власник биоскопа у Америци је чак морао да повуче филм са репертоара јер је почео да добија претње.

- То је запањујући, ужасавајући филм који је разоткрио многе истине и тајне које има ова непријатна организација - пише Пирс Морган за "Мејл онлајн"

Сајентолози већ годинама покушавају да пронађу супругу Тому Крузу која би помогла да се његова лоша репутација у Холивуду поправи. Иранска глумица Назанин Бониади је била "мобилисана" да му постане дјевојка, али када су почели да се виђају, она је показала непоштовање према сајентолошком вођи Дејвиду Мискејвиџу и због тога су раскинули. То се десило после краха брака са Никол Кидман.

Ипак, једна жена је иступила и јавно проговорила о аудицијама за супругу холивудске звезде.

Норвежанка Анет Ирен Јохансен је открила како су је сајентолози преварили тако што су јој рекли да долази на аудицију за улогу у филму.

- Рекли су ми да радим аудицију за серију филмова о сајентолошким тренинзима, али ми прави разлог никада није саопштен. Мислила сам да то може бити узбудљиво и да никада прије то нисам радила - прича она.

Анет открива да јој је цио процес био чудан и због тога што је морала да носи јаку шминку, а није јој било пријатно да одговори на питање асистента Тома Круза да ли је у прошлости имала неке "сексуалне нерегуларности".

- Питала сам на шта мисли, а он је рекао да ли имам било какве сексуалне преверзије. Рекла сам да немам. Онда је питао да ли сам икада имала хомосексуални секс, секс са особом истог пола. Желио је да схватим шта су сексуалне нерегуларности, па ме је питао о перверзијама, хомосексуалности, тројкама, а ја сам рекла не. Нисам се усудила да му поставим било какво питање јер је био јако строг - прича ова жена из Норвешке која је тада живјела у Копенхагену.

Сајентолози су је навели да потпише уговор о повјерљивости.

Она је некада била део сајентолошке цркве којој се прикључила јер је мислила да ће јој помоћи да постане ветеринарска медицинска сестра, али је на крају завршила у дуговима.

Аудиција за супругу Тома Круза је обавељна у Копенхагену.

- Они су правили аудицију са дјевојкама, али он је тада почео да се виђа с Кејти Холмс, па су вјероватно наставили да му траже жену у случају да му та веза не успије. Све то има смислиа. Они ништа не остављају случају када је у питању Том- закључила је Анет.

Прича се да су кроз аудиције прошле и Скарлет Јохансон, Џесика Алба, Линдзи Лохан и Кејт Босворт.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана