Исповијест спонзоруше: Зашто волим милионере?

Aгенције
Исповијест спонзоруше: Зашто волим милионере?

Да ли бисте икада могли да спавате са човјеком само зато што има дубок џеп? Изгубите килограме, уградите силиконе само да би му се допали? Да ли бисте се одрекли оног најважнијег због новца – праве љубави?

Врло је вјероватно да 80 одсто жена ово не би размотрило ни као идеју, нити им морална начела то дозвољавају. Ипак, постоји група жена које апсолутно немају проблем да буду у вези само зарад финансијске сигурности и друштвеног статуса. Зову се спонзоруше, а мушкарце "лове" без икаквог осјећаја кривице само ако је добро ситуиран.

Зашто волим милионере?

Жена која тврди да се забављала са неколико милионера проговорила је за једне аустралијске новине о манама и врлинама везе засноване на новцу, те упозорила све потенцијалне спонзоруше да буду спремне на потчињавање, да очекују конкуренцију и не покушавају да промене мушкарца.

Трејси каже да се са првим милионером забављала када је имала само 19 година, а да је остале касније тражила путем одређеног интернет сајта за упознавање са богаташима.

"Неки људи воле тамну косу, плаве очи, а ја једноставно волим богат рачун у банци"

Ова плавуша која је данас у својим двадесетим каже да се забављала и са "обичним" младићима чисто због разноликости, али да би након везе са таквима увијек себе подсјећала зашто више воли милионере.

Лоше стране везе с милионерима

Ипак, како каже, забављање с милионером није нимало лако. Наиме, мушкарци као и жене имају одређена очекивања од друге половине. Због тога није изненађење што су им физички атрибути први на листи приоритета.

"Свако је различит, имао он новца или не, али богати мушкарци су изложени пажњи јавности због чега им је важно да поред себе имају репрезентативну особу"

Када се забављате с богатим човјеком морате прихватити да ће се друге жене увијек мотати око њега. Једини начин да он баш жели само вас поред себе јесте да га беспоговорно слушате и испуњавате захтјеве.

"Често захтјевају много ваше пажње, што ме је понекада нервирало, али такве везе захтјевају вашу потчињеност. Трпјела сам то, чак иако нисам таква особа", каже Трејси.

И они само желе љубав

Међутим и међу милионерима има разлике у понашању, посебно између оних који су већ рођени у богатству и оних који су први милион сами стекли.

Иако жене бирају на основу физичког изгледа сви они желе само да се заљубе, што се често и деси, а онда се суоче са суровом реалношћу.

"То је моменат када се они разочарају – ја се не заљубим у њих. Ако их не заволим послије неког времена дефнитивно одустајем", каже Трејси додајући да и она у везу улази с надом да ће се временом заљубити.

Како каже, од десет веза са милионерима само се у двојицу заљубила, а у оба случаја веза није потрајала.

"Милионери живе номадски, тешко их је пратити. У сваку везу улазим с надом да ћу се заљубити и тренутно сам веома срећна", завршила је своју исповијест ова млада дјевојка.

Новац – главни разлог великог броја развода

Стрес и незадовољство финансијама је главни разлог развода бракова не само у Србији, већ и у свијету. И поред такве ситуације експерти кажу да није у реду да мушкарце бирате и сматрате пожељним само према томе да ли ћете са њим имати сигурну будућност.

"Наравно да је свима битна финансијска сигурност, али то је само један фактор. То је као да сте се удали за неког мушкарца само зато што има добро тијело или је инжењер или доктор, а увијек сте желели да се удате за доктора. То вас неће доживотно чинити срећном", каже Лин Флечер, директорка организације "Relationships Australia"
Она такође истиче да би сваки пар требало да одреди циљеве на којима ће радити заједно и тако остварити своје снове.

"Заједничким трудом се морате изборити за оно што желите. Управо је то оно што јача везу. Све се врти око заједничких циљева, а не новца", закључила је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана