Исповијест бивше жене краља рокенрола: Третирао ме је као кућног љубимца

Агенције
Исповијест бивше жене краља рокенрола: Третирао ме је као кућног љубимца

Бивша жена покојног Елвиса Прислија Присила испричала је како ју је краљ рокенрола третирао, али и признала да је слободу осјетила тек када се развела.

"Не само да сам морала да га дијелим са свијетом, него нисам ни имала свој живот, а он ме је третирао као свој животни пројекат и кућног љубимца. Иако сам га вољела, осјетила сам слободу кад сам се развела", каже Присила.


Она је испричала и да је Елвис никада у животу није видио без шминке.

"Чак сам и прије спавања наносила додатни слој маскаре и руменила, па сам научила да спавам да се не окрећем. Био је окружен најљепшим дјевојкама, то је цијена коју сам платила", рекла је она.

Прислија је упознала са 14 година, удала се за њега када је имала 22 године, а развела се већ са 27 година.

"Морала сам да осјетим слободу. Тешко је повјеровати да сам на први плесни курс отишла када ми је било 28 година, а први чек сам потписала тек са 29 година. И даље сам га једнако вољела, али сам морала другачије да живим", каже Присила.

Краљу рокенрола највише замјера што јој је одузео најбоље године живота, јер су увијек радили само оно што је он хтио. Интересантно је и да је никад није видио како се пресвлачи, занимала га је или гола или гламурозна.

"Њихов живот је био чудан, као што И бива за музичким легендама, али су се мама и тата волели до самог краја. Жао ми је што су се развели", рекла је њихова ћерка Лиза Мери.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана