Испливали сви детаљи сусрета које је ишчекивао свијет: Ево гдје је принц Хари провео ноћ

ГС
Foto: Твитер

Како страни медији наводе, принц Хари "би радо прихватио" да се састане са својим братом Вилијамом, међутим ноћ је провео у једном лондонском хотелу.

Како наводи Марк Дајер, заједнички пријатељ принчева, сасвим је разумљиво што до њиховог заједничког сусрета неће доћи, а чија нетрпељивост датира од трагичне смрти њихове мајке, принцезе Дајане.

Принц Вилијам ће до даљег остати фокусиран на своју супругу Кејт која се опоравља од операције абдомена и привремено ће одсупити од јавних дужности све до Васкрса.

Како страни извори наводе, војвода од Сасекса долетио је јуче из Калифорније како би могао да буде свега 45 минута са краљем Чарлсом.

Војвода, како се сазнаје, придружиће се Меган сљедеће недјеље за комеморативни догађај Инвиктус игара које се одржава у Ванкуверу.

Они који су блиски принцу Харију, наводе да је војвода без обзира на све, ипак вољан са се састане са својим отуђеним братом: "Војводин главни разлог због којег је отпутовао у Лондон је заправо сусрет са његовим болесним оцем. Мада, ако ипак искрсне прилика да се види и са принцом Вилијамом, он ће и то радо прихватити."

Хари који се укрцао на једанаесточасовни лет, одлетио је у Енглеску без супруге Меган Маркл и њихово двоје дјеце, Арчија и Лилибет.

Да подсјетимо, Харијев и краљев однос је пољуљан од смрти краљице Елизабете ИИ и како је саопштено отац и син нису били у контакту када је војвода прославио свој 39. рођендан.

Извори из палате, мада, наводе да тренутно не постоји шанса да се отуђена браћа састану током војводиног борака у Уједињеном Краљевству.

Принц Хари је јуче стигао у Кларенс Хаус око 14:25 часова гдје је "на кратко" имао састанак са својим оцем, краљем Чарлсом.

Да подсјетимо, краљ Чарлс је лично назвао принца Харија како би му саопштио тужне вести.

Хари је на путу до Кларенс Хауса, како наводе очевици стигао у пратњи полицијског обезбјеђења.

Ни принц Хари ни принц Вилијам и даље се нису огласили поводом читаве ове ситуације, пише Курир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана