Испливали језиви детаљи из мрачне прошлости познатог глумца

GS
Испливали језиви детаљи из мрачне прошлости познатог глумца

Умјешаност Ештона Кучера у истрагу о убиству Ешли Елерин из 2001. године поново се појавила први пут због његове подршке осуђеном силоватељу Денију Мастерсону, а сада и због дугогодишњег пријатељства са репером Шоном Дидијем, ухапшеним због отпужби за силовање, ринг проституције и трговине људима.

Глумац и његова супруга Мила Кунис извинили су се након што су објављена писма подршке која су написали у име Мастерсона.

Једна од Мастерсонових жртава, Криси Карнел Бикслер, огласила се на друштвеним мрежама да прозове Кучера.

"Драги Ештоне, знам које тајне твој Дени чува за тебе. Оне које би те окончале. Јеси ли заборавио да сам била тамо? Био си на спикеру те ноц́и када си звао Денија 21. фебруара 2001. Све сам чула. Чула сам план. По мом мишљењу, ти си болестан колико и твој 'ментор'", објавила је Криси.

Кучер је био свједок на суђењу Елериновом убици, Мајклу Гарђиулу.

Свједочио је да је те ноц́и планирао да изађе на састанак са Елериновом и двапут ју је звао, али није добио одговор. Када је стигао у њен дом, провирио је кроз прозор и видио нешто за шта је вејровао да је мрља од вина на њеном тепиху.

Упркос томе што је у почетку био "преплашен" када је сазнао да су му отисци прстију на Елериновој кваки, Кучер никада није био осумњичен у случају и сарађивао је у истрази.

Мајкл назван "холивудски трбосек", осуђен је на смрт због Ешлиног убиства и убиства још једне жене из Калифорније 2005.године.

Кучерова досадашња умјешаност у случај покренула је питања о његовом карактеру и поступцима, пише "Амп.Марца", преноси Она.рс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана