Исплати се бити глумац

tportal.hr
Исплати се бити глумац

Одувијек смо знали да славне холивудске звијезде зарађују баснословне цифре, међутим за све радознале часопис "Hollywood Reporter" је истражио колико точно зарађују Анђелина Џоли, Бред Пит, Џенифер Анистон, али и друге познате личности.

Увjерљиво прво мjесто са зарадом од 20 милиона долара по само једном филму заузела је глумица која се бави и хуманитарним радом, Анђелина Џоли. У самом врху с вртоглавих 50 милиона долара које је зарадила потписавши уговор за Пепси је и пjевачица Бијонсе.

На трећем мjесту је Бред Пит који је недавно за рекламу за "Cadillac" добио три милиона долара, а за рекламу марке "Chanel" седам милиона, док се његова бивша супру Џенифер Анистон може похвалити са зарадом од пет милиона долара по филму.

Камерон Дијаз је мудрим пословним потезом зарадила суму од 42 милиона долара за филм "Bad Teacher " потписавши да ће за улогу узети само милион долара, али да ће зато остатак хонорара наплатити од укупне зараде филма који је на благајнама зарадио 216 милиона долара. Нешто мању цифру, тачније 40 милиона долара зарађује и шармантни Џорџ Клуни, а скоро упола мање његове млађе колеге Леонардо ди Каприо, Вил Смит и други.

Легендарни Силвестер Сталоне након 40 година на сцени и даље добија високе хонораре , па ће за наставак "Expandeblesa" добити суму од 15 милиона долара.

Тренутно један од најплаћенијих глумаца у холивуду је свакако Роберт Дауни са зарадом од 50 милиона долара за филм "Iron Man ".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана