Искоришћава супругу јер само жели да заради на њој?

Агенције
Искоришћава супругу јер само жели да заради на њој?

Амерички политичар Мајк Хакаби у својој најновијој књизи није имао баш најљепше ријечи за популарног репера...

Бивши кандидат за предсједника Америке, Мајк Хакаби, у својој најновијој књизи "God, Guns, Gratis and Gravy" обрушио се на познати музички пар, пjевачицу Бијонсе и репера Џеј Зија.

"Бијонсе је невjероватно талентована жена – она, заправо, има дар. Она је једна од ријетких звијезда која заиста умије да пјева и феноменална је играчица – ако изузмемо експлицитне покрете које би најбоље било оставити приватности спаваће собе", пише Хакаби.

"Џеј Зи је веома промућуран бизнисмен, али се питам: Да ли је икад уочио да је са улоге супруга преузео улогу њеног сводника, искоришћавајући је као сексуални објекат?", додао је.

Политичар је такође истакао да замјера америчком предсједнику Бараку Обами и његовој супрузи пријатељство са једним од најпознатијих парова из свијета шоу бизниса.

"Прва дама (Мишел Обама) је толико забринута за здравље својих ћерки, и труди се да не конзумирају нездраву храну, а не види колико њихов ум трује токсични ментални отров у облику текстова пјесама. Да нису толико кратког вијека, ти текстови имали би много разорније дејство по нечије здравље од једног колачића", закључио је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана