Исидора остварује амерички сан

Мирна Пијетловић
Исидора остварује амерички сан

Деветнаестогодишња Исидора Боровчанин, актуелна мис БиХ, која је прошле године на Избору мис свијета проглашена за најбољи топ модел, након промоције неколико модних кућа у БиХ за које је урадила каталоге, тренутно борави у Америци, гдје се са тамошњим модним агенцијама договара о новим ангажманима.

Вриједно ради и помно се припрема за разговоре и нова снимања која јој доносе обавезе, али и срећу због могућности да на најљепши начин почне каријеру у свјетским модним водама.

- Полако остварујем свој амерички сан. Наравно, не очекујем да преко ноћи направим велику каријеру у Америци. До сада се уложени труд исплатио и идем степеницу по степеницу - каже лијепа Исидора Боровчанин.

Од када је ушла у свијет моделинга, Исидора свакодневно мора да изгледа савршено дотјерано и његовано, а уз пуно квалитетног сна, како каже, мора да води рачуна и о здрављу коже због често тешке и јаке шминке коју разна снимања намећу.

- Предност даје природној декоративној и препаративној козметици. Мој нови савезник у љепоти постали су квалитетне креме и производа за хигијену на биљној бази, а чисту хемију избјегавам у широком луку - каже актуелна мис БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана