Ирина сакрила стомак, Ђиђи имала пех на писти

Агенције
Ирина сакрила стомак, Ђиђи имала пех на писти

Најишчекиванија ревија године одржана је у Паризу, а обиљежиле су је једна трудница, пех на писти, али и долазак свих најзвучнијих имена модне индустрије.

Модном пистом у сриједу увече прошетале су Бела и Ђиђи Хадид, Кендал Џенер, Адријана Лима, Ирина Шајк...

Иако је Ирина прошетала пистом у доњем вешу, нико није примијетио да је славна манекенка трудна. Како преносе свјетски медији, руска љепотица чека прво дијете са момком, популарним глумцем Бредлијем Купером. Ипак, изгледа да још није спремна да покаже стомачић, па га је прекрила. За разлику од осталих манекенки и "анђела", појавила се у црвеној, чипкастој креацији која је покривала њен стомачић.

Она је наводно у другом тромјесечју и веома је узбуђена што ће први пут постати мајка. Манекенка је почела да се забавља са славним глумцем у априлу 2016, а иако се почетком ове године шушкало да су пред раскидом, пар је успио да преброди кризу у везу.

Са друге стране, Ђиђи Хадид је доживјела пех на овом спектакуларном догађају. Прво је самоувјерено изашла на модну писту у чипкастом црном вешу са тракама на стомаку и грудима, и великим црним крилима на леђима. Међутим, трака на грудима којом су причвршћена крила је пукла, али срећом, крила нису спала.

То није велика незгода, али је недопустива за једну ревију која се припрема цијеле године. У сваком случају, Ђиђи је веома професионално наставила да хода као да се ништа није десило.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана