Ирина Шајк прошетала трудна пистом

Агенције
Ирина Шајк прошетала трудна пистом

Руска љепотица Ирина Шајк била је дио годишње ревије Викторијас сикрета у Паризу. Ова заносна љепотица привукла је пажњу присутних, али не само изгледок и љепотом, већ, како је почело да се шушка, трудничким стомаком.

Ирина је пистом прошетала у сивом вешу преко којег је имала мантил везан око струка, док се други пут појавила у црвеној изазовној креацији која је такође прекривала њен стомак.

Ирина Шајк је у вези са глумцем Бредлијем Купером од априла 2015. године и, ако су гласине које круже модним свијетом истините, ово ће им бити прво дијете.

Она је недавно изјавила да жели да се оствари у улози мајке.

"Мој отац је био ожењен мојом мајком више од 20 година и да, дефинитивно једног дана желим да имам породицу, јер је то најважнија ствар на планети. Не мислим да постоји право вријеме, већ је битније имати праву особу поред себе када су такве ствари у питању", рекла је лијепа Рускиња.

"Моја сестра је добила дијете у 22. години и за њу је тада било право вријеме. У јануару ћу напунити 31. годину, тако да вјерујем да ће ускоро доћи идеалан тренутак да и ја постанем мајка. Не знам, вријеме ће показати", закључила је Ирина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана