Ирина објавила да се удаје

Глас Српске
Ирина објавила да се удаје

Руска манекенка и дјевојка фудбалера Кристијана Роналда, 24-годишња Ирина Шеик, на свом службеном “Фејсбук” профилу потврдила је да планира да се до краја године уда за популарног спортисту и да ће му помоћи у васпитавању његовог сина.

Непознати хакер је послије објављивања вијести да је Роналдо постао отац провалио у њен профил и написао да је Ирина “скрхана, не може вјеровати, сједи кући и плаче”.

Портпарол лијепе манекенке потврдила је да је ријеч о хакерском нападу, а затим се огласила и сама Ирина, обећавајући свом дечку пуну подршку.
- Ускоро ћете чути велику вијест. Волим Кристијана, волим свој живот и волим Португалију. Желим да му помогнем у васпитавању његовог сина, иако сам у почетку била веома лоше, када сам чула да је постао отац - написала је манекенка.

Кристијано Роналдо је завршио на насловницама готово свих таблоида када је на свом “Твитер” профилу објавио да је постао отац дјечака коме је дао своје име, а кога је добио послије једноноћне авантуре са конобарицом једног ресторана у Лос Aнђелесу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана