Ирина и Бредли постали родитељи

Агенције
Ирина и Бредли постали родитељи

Познати глумац Бредли Купер и манекенка Ирина Шајк успјели су двије седмице да крију да је на свијет дошла њихова беба.

Да се Ирина породила још прије 15 дана пише "Пипл". Новопечени родитељи су имали необичну жељу да срећни догађај што дуже чувају у тајности, због непрестаног интересовања јавности којем су били изложени током њене трудноће. Иначе, још се не зна пол дјетета. Зна се да је пар планирао да дијете назове Чарлс ако буде дјечак или Чарли ако је дјевојчица.

Пар је у вези од септембра 2015. године, а вјенчање је планирано за август ове године. Они су још прошлог мјесеца организовали бабине на којима се окупио сам крем свјетског џет-сета, а све је прошло веома интимно и са укусом. Лијепа руска манекенка је тамо само сједила, смјешкала се и отварала поклоне, који су укључивали све оно што јој је потребно да се припреми за долазак првог дјетета на свијет, а, између осталог, и прегршт дјечије гардеробе са потписом славних дизајнера.

Организацију овог скупа су на себе преузели Бредли и његова мајка, која се тек током трудноће зближила са Ирином, а од тада су нераздвојне. Оно што је посебно занимљиво је то да Ирина не планира ускоро да се врати на модне писте, него да што прије роди барем још једно дијете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана