Иренина 48 сати свадба

Глас Српске
Иренина 48 сати свадба

Водитељка Ирена Спасић удаће се у специјалном издању своје емисије крајем новембра. Ирена ће у брак ступити са својим дугогодишњим партнером у финалу шестог серијала емисије "48 сати свадба". Лијепа водитељка иначе ће сљедећег прољећа постати мама.

- Током ових шест година у емисији, присуствовала сам венчању 250 парова, али нисам размишљала о удаји. Нашој свадби присуствоваће сви ти парови којима сам и ја на неки начин "кумовала", и биће ми занимљиво што ћемо заменити улоге - рекла је Ирена за "Глорију".

Име свог партнера није открила, али је рекла да је неколико година старији од ње и да су се већ увелико забављали када је емисија стартовала.

- Били смо пресрећни када смо сазнали да ћемо постати родитељи, а за неколико дана ћемо сазнати и пол бебе - рекла је водитељка која ће судбоносно "да" изговорити 28. новембра.

Нема мјеста у Србији које није посјетила водитељка популарне емисије. Гледаоци је воле јер је искрена, баш као и у приватном животу. Током много мјесеци проведених на снимањима Ирена се упознала са 250 млади и исто толико младожења, разговарала пред камерама са преко хиљаду чланова њихових породица, родбине и пријатеља, обишла Србију уздуж и попријеко, радила на минус 22 и на плус 40 степени, некад прехлађена и уморна, а најчешће расположена и ведра.

Сваког петка у 9.30 Ирена креће из Београда пут градова и села у којима са још шест чланова екипе прави ову веома гледану емисију. Кући се враћа недјељом у вечерњим часовима. Слободан викенд скоро да и нема, а понедјељак је резервисала за одмор, када обавезно искључује телефон и одмара се уз телевизију, добру књигу и дружење са пријатељима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана