Иповијест елитне спонзоруше: Добила сам стан, новац, посао

Агенције
Иповијест елитне спонзоруше: Добила сам стан, новац, посао

"Када си спонзоруша, добијаш много више од новца. Многи спонзори су успјешни мушкарци и можеш да нађеш ментора, па чак и посао", каже Саманта Шарет.

Саманта Шарет је у овом свијету већ десет година и нема проблем да о томе прича јавно. Чак јој одговара да се зна за њу, како би лакше дошла до "улова".

"Сви знају чиме се бавим. Тата не прича о томе, а мама мисли да је то сјајно", каже она.

Саманта истиче да је уопште не чуди да се већина студенткиња бави овим послом.

"Они кажу да није као пословна пратња, али то се своди на исто. Имаш секс за новац. Иначе, не чуди да је највише оваквих дјевојака са Кембриџа, живот тамо кошта, а окружен си богаташима", каже Саманта.

Она открива да су њени клијенти фудбалери, менаџери, разни људи који јој плаћају до 6.000 евра мјесечно за ту врсту везе.

"Купили су ми ауто, сатове, плаћали љетовања на Бахамима. Један тип ми је купио стан и све у њему. То је начин живота и можеш да добијеш шта год пожелиш", каже Саманта.

Додаје да "спонзорима" секс није на првом мјесту.

"Не мораш да имаш секс са њима уопште! Десет година сам била са разним богатим партнерима, а само је један очекивао секс. Само треба да изгледаш лијепо и будеш размажена. Они то воле, а ја волим што не морам да радим", каже Саманта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана