Интерпол јури вјереницу звијезде Гранда

Блиц
Интерпол јури вјереницу звијезде Гранда

Пјевач Слободан Васић је будванској полицији пријавио да га је бивша вјереница Валентина Вучићевић физички напала, али, како је она већ отпутовала из Црне Горе, за њено налажење ангажован је и Интерпол.

„Блицу" је у црногорској полицији потврђено да је пјевач 18. августа поднио пријаву против Вучићевићеве због физичког напада.

Наиме, послије писања појединих медија да је млади пјевач наводно тукао вјереницу у једном будванском клубу, реаговала је будванска полиција и младог пјевача позвала на разговор.

Васић је, по позиву, 18. августа дошао у просторије Центра безбједности Будва.

Прво је рекао да није хтио да догађај пријављује полицији. Међутим, предомислио се због навода у медијима да је физички напао Валентину Вучићевић. Бившу вјереницу је пријавио због физичког напада 14. августа 2015. године у „Вили Манојловић" у Будви.  

Када је и званично поднио пријаву против дјевојке са којом је планирао да проведе остатак живота, полицији је детаљно испричао шта се све дешавало те вечери у клубу.

Полиција је о Васићевој пријави за физичко насиље обавијестила замјеника основног државног тужиоца у Котору.  

Да би се утврдило шта се 14. августа дешавало у „Вили Манојловић", тужилац је наредио полицији да разговара и са Валентином Вучићевић.

Међутим, утврђено је да је Валентина, још прије пријаве бившег вјереника за физичко насиље, напустила Црну Гору. Тужилац је тада наредио да се од ње узме изјава путем међународне полицијске сарадње.  

Ангажован је и Интерпол, тачније Национални централни биро Подгорица, који треба да упути колегама у Београду захтјев да српска полиција саслуша Валентину Вучићевић.

Медији су писали да је Валентина наводно недавно сазнала да је Слоба у великим дуговима због новца који није враћао зеленашима, па је одлучила да га остави и раскине вјеридбу. Отишла је у Будву са другарицом.  

У клуб у коме су прослављале рођендан Валентинине другарице, дошао је Васић, који је, како су писали медији, био припит и преклињао ју је да се помире.  

Када је Валентина рекла да не жели да му се врати, пјевач ју је почупао за косу, а онда и ударио, а она је њега ударила флашом у главу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана