Интерпол чека Бибера

Агенције
Интерпол чека Бибера

Уколико се не појави на суду у Аргентини због напада на фотографа, за младом поп звијездом Џастином Бибером ће бити расписана Интерполова потјерница

Пјевач треба да одговара за напад на фотографа у којем је учествовао заједно са својим тјелохранитељима. Судија Факундо Кубас је затражио од Интерпола да се послужи "свим средствима" да обавијести Бибера да има 60 дана да се појави пред судом у Буенос Ајресу.

- Уколико се не појави на суду, за њим ће бити расписана међународна потјерница - рекао је Кубас.

Разлог због којег Интерпол јури Бибера је тај што је Бибер, заједно са тјелохранитељима раније ове године напао фотографа Дијега Песоа, који је покушао да га услика након изласка из једног ноћног клуба. Уколико буде оптужен за напад, Бибер би могао да иде на служење затворске казне у трајању од годину.

Пјевач је раније ове године имао проблема у Америци када је ухапшен због "дивљања на улицама", прошле године у Аргентини када је на концерту у Буенос Ајресу заставом државе коју је један фан бацио на бину, обрисао под.

Пјевач се тада бранио ријечима да није желио да унизи обиљежје државе, већ да је склањао ствари које су фанови бацали на бину, како се не би саплео док наступа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана