Инстаграм горио од свађе Бибера и Гомезове

Агенције
Инстаграм горио од свађе Бибера и Гомезове

Нова дјевојка Џастина Бибера Софија Ричи главна је тема 77 милиона пратилаца, које 22-годишњи пјевач има на "Инстаграму".

Све је почело након серије селфија са Софијом које је Џастин подијелио на "Инстаграму", а у оквиру посљедњег је поручио својим фановима: "Закључаћу свој налог уколико не престанете са хејтом. Ово се отргло контроли. Ако сте стварно моји фанови, онда немојте да хејтујете особе које волим".

Биберу је савјет упутила и бивша дјевојка Селена Гомез.

- Ако не можеш да се носиш са хејтом онда престани да постављаш фотографије са дјевојком. То је нешто посебно што би требало да задржите само за вас двоје. Немој да се љутиш на своје фанове. Они су те вољели и подржавали прије него што је то било ко други урадио - написала је она.

Ипак, цијела ова драма се није завршила ни на овоме, будући да је Бибер одговорио, мада не директно Гомезовој, али свима је било јасно на кога су се односиле његове ријечи. "Забавно ми је то како ме неки људи користе да скрену пажњу на себе, а и даље покушавају да упиру прстом у мене. Тужно. Али све најбоље".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана