Индира Радић не хаје за коментаре VIDEO

Глас Српске
Индира Радић не хаје за коментаре VIDEO

Прашина која се подигла због нове пјесме Индире Радић, "Марија", коју је отпјевала на помало чудном француском језику, никако да спласне, а пјевачица и не хаје много за све то.

Наиме, многе јавне личности почеле су да је коментаришу. Некима се свиђа, неки су шокирани, а најгласнији у коментарима био је Aца Лукас, који је изјавио:

- Французи хитно треба да откажу признање Косова. Aко то не ураде, наговорићемо још две-три певачице да ураде ово исто, па ће морати да раде ревизију француског језика. Боље да нас схвате озбиљно. Нуклеарне пројектиле немамо, али имамо болида колико хоћеш - критички је Лукас размотрио овај "проблем".

За то вријеме Индира не хаје претјерано за коментаре.

- Мени је драго да смо вратили народу осмех на лице у овим тешким временима - изјавила је Радићева, која је на свој "фејсбук" профил чак поставила и фотомонтажу на којој је умјетник Младен Ољача представио као Маријану, симбол Француске, и то објавио на једном интернет порталу.

Иначе, о Радићевој се ових дана појавило и мноштво вицева попут: "Чак Норис је нестао јер га је срела Индира и прождрнула га"...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана