Индијки Харназ Санду титула овогодишње Miss Universe

ГС
Foto: Принтскрин

Она је побиједила остале учеснице из 79 држава, укључујући другопласирану Мис Парагваја Нађу Фереиру и другу пратиљу Мис Јужне Африке Лалелу Мсване.

Круну јој је предала Андреа Меза, а свечаност се одржала у Еилату у Израелу. Вјеровала сам у себе и зато данас стојим овдје – поручила је Санду након што је проглашена побједницом. Санду је иначе глумица, а током овог такмичења представила се као особа која се нарочито залаже за бољи положај жена у свијету. Као највећу инспирацију навела је Пријанку Чопру, која је такође глумица. Водитељ програма био је Стев Харви, а у једном тренутку је рекао Санду: – Знам да поприлично добро имитираш животиње, хајде нам то демонстрирај!
Многи гледаоци су га критиковали због ове изјаве зато што сматрају да је уврједљива. Лијепа манекенка је, између осталог, искористила прилику да скрене пажњу јавности на важност бриге о климатским промјенама. – Сада је вријеме да предузмете конкретне кораке. Боље је да сада спријечимо проблем него да се касније носимо са посљедицама – казала је она, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана