Иман открила тајну њеног дугог брака са Дејвидом Боувијем

Агенције
Иман открила тајну њеног дугог брака са Дејвидом Боувијем

Када су се супермодел Иман и музичка легенда Дејвид Боуви вjенчали 1992. били су један од најпопуларнијих парова међу звијездама. Иако је јавност жељела да завири у њихов живот, Боуви се трудио да заштити њихову приватност.

Иман је у емисији код Опре Винфри, снимљеној непосредно прије смрти њеног супруга, која је емитована протеклог викенда, проговорила о свом браку са покојним музичарем.


"Обоје смо разумјели разлику између личности и персоне", каже она. "Кад смо били кући, били смо само Иман и Дејвид. Нисмо били нико други".

Иман каже да је њихов брак трајао тако дуго (прославили су 23. годишњицу прошлог јуна), због два фактора: времена и постављања приоритета.

"Мислим да је тајна дугог брака располагање временом. Морате да будете у правој фази живота, како бисте били спремни за везу која ће трајати заувијек и која ће бити на првом мјесту", каже она.

Ако вам је било шта друго приоритет у том тренутку, Иман сматра да не треба да размишљате о браку.

"Ако вам је важна каријера, немојте се вјенчавати и рађати дјецу, јер нешто ће у таквим околностима трпети", каже она. "Знам ја нас жене, желимо да имамо све. Ипак, не можемо имати све у истом тренутку".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана