Имам опсесивну потребу да будем у центру пажње

Агенције
Имам опсесивну потребу да будем у центру пажње

Бивша прва дама Француске, модел и пјевачица Карла Бруни недавно је јавности открила своју опсесивну потребу за тиме да се експонира...

Лик Карле Бруни редовно краси насловнице познатих магазина, а бивша прва дама Француске је и заштитно лице модне куће Булгари. У свом посљедњем интервјуу поводом њеног биографског документарца Бруни је изјавила да има непрестану потребу за тиме да буде у центру пажње.

"Као да постоји нека противречност у вези са тиме ко сам ја. Несигурност у погледу тога шта сутра доноси приморава ме да се стално излажем јавности. То је потреба једног дијела моје личности, који је труо, усамљен и инфантилан", открила је Бруни.

"Не знам одакле та потреба за констатним доказивањем и признањима. Вјероватно зато што сам копиле. У супротном не бих себе присиљавала да пролазим кроз све ово", додала је.

Карла Бруни званично је ћерка пијанисткиње Марисе Борини и композитора Алберта Брунија Тедескија, али је 2008. године сазнала да је њен биолошки отац један бизнисмен у Бразилу, поријеклом из Италије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана