Имају милионе а живе са двоје дјеце у двособном стану: Глумачки пар нема ни дадиљу а послове по кући обављају сами

ГС
Имају милионе а живе са двоје дјеце у двособном стану: Глумачки пар нема ни дадиљу а послове по кући обављају сами

Рајан Гослинг и Ева Мендез спадају у један од најскромнијих парова, а славна глумица сада је покренула и свој бизнис одјеће која ће бити доступна свима и коју и сама носи иако има милионе.

Славна глумица Ева Мендез дуго се није могла видjети у јавности, а неко вријеме била је неактивна и на мрежама. Ипак, ситуација се променила у последње вријеме, и сада редовно своје обожаватеље обавештава о томе шта све ради у току дана и чиме се бави.

Последњом објавом посебно је обрадовала женски дио популације. На фотографији се види глумица у неодољивој хаљини и салонкама са анимал принтом, као и бабy пинк ташном, а потом је открила да је у питању њена нова колекција одеће. 

" Радујем се сарадњи са неким кул дизајнером који има разумну цену у глави. Да ли имате неке идеје за мене? Знате да увијек читам највећи дио коментара, тако да ме ово заиста занима", написала је. 

Њени пратиоци махом су препоручили Таргет продавницу које је и позната по томе што ту можете да купите све, од козметике, па све до гардеробе. 

Идеја да се нека славна особа занима да направи лијепе комаде одеће које ће имати ниску цијену, а опет бити трендy посебно је све обрадовала, с обзиром да велики број славних ради колаборације са великим модним кућама, чије моделе не могу сви да приуште. 

Иначе, занимљиво је да и сама Ева и њен, како се шушка супруг Рајан Гослинг иако имају негде око 90 милиона долара на рачуну веома скромно живе. Подижу двије ћерке, али не у огромној вили на Холивуд Хилсу.

Умјесто тога, живе у малом стану са двије спаваће собе. Глумци желе да својој дјеци пруже нормално дјетињство, због чега крију своје животе од знатижељних очију и проводе доста времена ван града. Тамо могу да шетају са својом дјецом без привлачења превише нежељене пажње.

Њихова најстарија ћерка Есмералда има 8, а Аманда 6 година. Гослинг и Мендес из принципа не желе дадиљу, што је до сад невиђено у Холивуду. Сами одгајају своју дјецу, а када им затреба помоћ, припомогну им Евини родитељи.

Њих двоје су савршен пар, она воли да кува, а он да чисти. Мендес каже да је „кухињски фрик“. Њена страст за чишћењем прерасла је у пословни пројекат. Ева је постала сувласница компаније која производи антибактеријске сунђере за чишћење. Мендез воли да пере судове и чисти судоперу.

Као сувласница компаније, Ева мора да обавља пословне позиве. Она све то ради од куће. 

"То је хаос! Бићу на видео позиву са разним људима током дана и нећу имати појма шта се дешава. Приметићу само како се људи на неки начин кикоћу, и видети да је моја петогодишњакиња одмах иза мене са својим ћебенцетом и да изгледа тако слатко", рекла је својевремено.

Дакле, звезда је поставила нека основна правила: затворена врата значе да мама ради. Али њена дјеца и даље налазе „важне“ разлоге да посете Мендес у њеној куćној канцеларији.

Одлучили су да школују своју децу код куће. У почетку је Ева покушавала сама да подучава ćерке, али је брзо одустала од те идеје. Сада девојчице имају тутора који их подучава код куће и током путовања.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана