Има 62 године и прогласили су је најатрактивнијом на свијету

Агенције
Има 62 године и прогласили су је најатрактивнијом на свијету

Постоји тих неколико жена које су загазиле у шесту и седму деценију, а које изгледају апсолутно фантастично. Кристи Бринкли је деифинитивно једна од њих.

Некадашња манекенка ушла је у седму деценију, а својим изгледом је засјенила двапут млађе љепотице. Наиме, сви су се окупили на промоцији књиге Томија Хилфигера, а међу најпознатијима су биле Кристи, Гиги Хадид, Серена Вилијамс, Каролина Куркова...


Заједничка фотографија наведених лепотица објављена је на Кристином профилу на ИНстаграму, а коментари су да најстарија међу њима изгледа најбоље.

Више пута смо писали о невјероватном изгледу некадашње манекенке, али сваки пут када је видимо, заиста не можемо, а да не примјетимо да сјајно изгледа.

Њена тајна је како каже у томе што је већ годинама веган.

Јутро јој почиње уз шољицу капућина, козјим јогуртом с органским купинама, боровницама, малинама, папајом, чиа сјеменкама, сировим зобеним пахуљицама и орасима.

Руча салату с пасуљем, а поподне пије сок од кеља, лимете, авокада и наранџе. За вечеру једе рижу с прженом паприком и коморачем и слатким кромпиром.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана