Илон Маск са мајком присуствовао Мет Гали, открио и своје планове за Твитер

Kliks
Foto: profimedia

Најбогатији човјек на свијету Илон Маск појавио се у јавности по први пут од куповине Твитера, а том приликом није могао проћи без питања о истом.

Маск је стигао на Мет Галу са својом, откако се разишао са пјевачицом Гримес, несвакидашњом пратњом - мајком Маје Мaск.

Иако је тема вечери била "Гилдед Гламур", Елон се појавио у класичном смокингу изјавивши како "прати правила облачења", док је Маја заблистала у креацији модне куће Диор коју је украсила дугачком бисерном огрлицом.

Ипак, оно што је све присутне највише занимало јесу Маскови планови за Твитер о којим га је Ла Ла Антони одлучила и испитати.

"Мој циљ је, под претпоставком да се то оствари, учинити Твитер што инклузивнијим и имати што шири круг људи на њему који ће га сматрати занимљивим и забавним", рекао је Маск који жели да ова платформа "чини живот бољим".

Истакао је како се осјећа одлично и узбуђено јер се налази ту, а на његову кратку изјаву убрзо су се почеле скупљати реакције корисника ове друштвене мреже.

"Цијела моја нето вриједност је у рукама овог човјека", нашалио се неко уз Масков видео гдје пред камерама прави смијешне фаце.

Иначе, он и његова мајка већ су пар пута присуствовали овој свечаности.

Маја ради као модел у Јужној Африци од своје 15. године гдје је врло тражена. Године 2010. позирала је гола на насловници здравственог издања часописа Тајм, док је 2011. позирала као трудница у годинама за насловницу Њу Јорка.

Њен син важи за најбогатију особу на свијету. Највећи дио његовог богатства везан је за дионице Тесле, компаније електричних аутомобила коју води, а Форбес процјењује како Маскова нето вриједност тежи око 245 милијарди долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана