Икодиновић: Желим да ме Наташа остави на миру

Глас Српске
Икодиновић: Желим да ме Наташа остави на миру

Бивши ватерполиста, а однедавно и бивши муж Наташе Беквалац, Данило Дача Икодиновић открио је за српске медије да осјећа растерећење послије развода и да пјевачици жели да "фура своју фантастичну каријеру, само да њега остави на миру".

- Да је све било како сам ја хтео, развео бих се још пре три месеца - каже Дача Икодиновић, који се прошлог четвртка коначно развео од Наташе послије вишемјесечног нагађања "ко је крив".

Споразумни развод брака је прошао без медијске помпе, баш онако како је Дача и прижељкивао од самог почетка.

- Коначно је све завршено и осећам растерећење. Срећан сам што је ова сапуница завршена и што више нема говора о томе како она тражи ово или оно, како сам ја неморалан, а она високоморална... Сада је заиста готово и ја окрећем нови лист - рекао је Икодиновић.

Бивши ватерполиста је открио и детаље развода, тачније да иако је Наташа Беквалац старатељ, он има право да виђа кћерку Хану "када год то пожели", а да од половине кафане "Тако је суђено" Наташа неће добити ништа, јер:

- То би било као када бих ја рекао да је половина песама поменуте госпође моја - каже Данило и додаје да о Наташи више и не размишља и да је равнодушан.

Икодиновић каже да неће давати "патетичне изјаве типа 'вјерујем у љубав'", а на Наташину изјаву да јој "окончање брака није донело ни срећу ни тугу већ истину", Дача је реаговао ријечима: - Коју истину? Да ли она сме да прича о истини? Да ли она зна шта значи та реч?

Додао је да ни "извини" од бивше супруге не би залијечило ране: - Нема ту ко коме да се извињава. Најбоље би било да обоје ћутимо - она да се окрене својој фантастичној каријери, нека гура своје песме, само да мене остави на миру јер се зна који су то шатро новинарски извори. Одајем признање мајстору манипулације и контроле медија. Ја то нисам и само желим да ме остави на миру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана