Игнорисала знакове: Никада више нећу бити у насилној вези

Агенције
Игнорисала знакове: Никада више нећу бити у насилној вези

ММА борац Џонатан Копехауер и даље је у бјекству након што је брутално претукао своју бившу дјевојку, иначе порно глумицу, Кристи Мек.

Брутално пребијање порно звијезде поново је подстакло тему насиља над женама. Медији су се осврнули на претходне интервјуе познатог пара и схватили да је било пуно знакова упозорења. Ипак, Кристи је одлучила да их игнорише.

Интервју који је пар дао за сајт ТМЗ траје само неколико минута током којих се јасно могло закључити да није у питању здрава веза.

Наиме, само неколико мјесеци након што су почели да се забављају Џонатан је инсистирао да Кристи истетовира на леђима обавјештење „Власништво Ратне машине" (његово професионално име). Кристи је такође изразила жељу да њен дечко уради што већу тетоважу, па је он преко цијелог врата написао МАCК.

Када их је водитељ упитао како ће објаснити тетоваже у случају да раскину Џонатан је дао врло морбидан одговор.

"Мораћу да је убијем и напишем изнад Почивај у миру", рекао је, а Кристи је добацила – „Искрено, ако се то деси вјероватно сам заслужила"

Америчка порно звијезда тренутно се налази у болници а повреде укључују напрснуће јетре, 18 сломљених костију и много подлива.

Нажалост, она је касно схватила с ким има посла па је дала и саопштење за јавност у ком позива људе да га пријаве полицији.

"Желим да се захвалим свима на подршци у овом тешком периоду. Опорављам се брзо и добро и захваљујем се свима који су ме посјећивали претходних дана. Након неколико мјесеци страха и притиска да овог човјека учиним срећним, иако сам се плашила за свој живот, схватам да се више не смијем наћи у таквој ситуацији. Варање на све стране и свакодневно физичко малтретирање је нешто што више не могу да поднесем. Полиција нуди 10 хиљада долара за онога ко пронађе Џонатана Копенхавера. Уколико имате било какву информацију о томе гдје се налази молим вас пријавите полицији. Хвала!", написала је Кристи у детаљном саопштењу за јавност у ком је описала тортуру кроз коју је прошла.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана