Игбала бијесна: Развешћу се од Екрема! ФОТО

Курир
Игбала бијесна: Развешћу се од Екрема! ФОТО

Београд - Игбала Јеврић је недавно, кад је чула да је снимио порнић у Београду, пребила свог мужа Екрема, а ускоро ће изгледа и скроз дићи руке од њега.

Како "Курир" открива, Екремова супруга више не може да трпи његово бахаћење по Београду, док она и њихова четири сина у Њујорку и не знају тачно гдје је он, с ким је и шта важно има да ради мимо њих.



- Овога пута ми је прекипјело. Развешћу се од њега! Ово није за игру. Он има жену, има дјецу овде у Њујорку - пожалила нам се Игбала кад смо је упитали за мужа, а онда наставила:
- Екрем је у Европи, не знам ја шта он ради тамо! У Америци је био само десет дана и каже мора да се врати у Београд јер има концерте. Звао је и мене да пођем, gou tugeder, каже, нисам хтјела, немам рашта!



Иако се прочуло да ће Игбала ући на „Фарму 5”, она каже да не планира пут Србије.

- Не могу ја да остављам дјецу, посао... Какав шоу-бизнис, океј је било док је Екрем био на „Фарми” и све то, али ово сад више нема смисла. И тај Чупо Калач неће да се јави на телефон, искључио се, ја више не знам чиме се они тамо баве. Муж ми се јави, пита шта се ради, али не може тако, ма, поднијећу захтјев за развод сто посто - огорчена је Игбала.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана