И у пакао због Плејбојеве зечице

Глас Српске
И у пакао због Плејбојеве зечице

Најпознатији бугарски фудбалер Димитар Бербатов ових се дана нашао у смртоносном љубавном троуглу. Звијезда Манчестер јунајтеда је на "Олд Трафорду" одиграо исподпросјечну сезону, а сада је јасно и зашто.

Чини се да се несташни Димитар већ неко вријеме дописује с дјевојком која у Бугарској представља својеврсну секс-икону, а зове се Николета Лозанова. Ова замамна Плејбојева "зечица" која је својим "чврстим ставом" похарала бугарске насловнице 2006. године, наводно је толико залудјела Бербатова да јој је даноноћно слао љубавне SMS поруке.

И све је било у реду док му једног дана с друге стране није дошла порука од Георгија "боса" Стоилова, гангстера надалеко познатог по дружењу само с најљепшим женама и пословичној окрутности. Углавном, "питоми" Георги је тог дана направио редовну контролу Николетиног мобилног телефона и потом Бербатову послао најболнију љубавну поруку икад.

Иначе, Стоилов је постао газда најутицајнијег клана тамошње мафије када су му 2004. године бомбом убили оца и прегршт "пословних сарадника" у лифту.

И док енглески медији развлаче причу о Бербатовој смртоносној афери, његови пријатељи тврде да је Николета, заправо, предмет фантазије многих фудбалера. Наиме, 31-годишња секс-бомба је, наводно, сама иницирала дописивање с Бербатовим, како би свог презапосленог момка направила љубоморним. И није то било први пут. Испада да око ње фудбалери падају к'о муве. Да је ово истина, упућује и Николетина слична пролазна афера с резервним голманом Ливерпула, такође Бугарином Николајем Михаиловим, који је сличну причу с фаталном женом проживио почетком ове године.

Занимљиво је и како се завршила ова веза. Ливерпулов голман је након прекида изјавио "како је разлика између Николете и његове нове дјевојке као између 'трабанта' и 'ферарија'". Сљедећег дана, његов је 170.000 фунти вриједан "ферари" темељно опран у киселини.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана