И Северина подржала глумицу коју је тужио Лечић

ГС
И Северина подржала глумицу коју је тужио Лечић

Глумица Анђела Јовановић одбила је да игра у истој сцени са колегом Браниславом Лечићем у серији "Радио Милена", након чега ју је глумац тужио. Колеге пружају подршку Анђели Јовановић, а сада се огласила и пјевачица Северина Вучковић.

Северина је, наиме, прво подијелила на свом сторју пост у којем се захваљују Анђели “зато што је рекла не”, а затим испод истог и оставила коментар подршке, пише Блиц.

– Бравооо – поручила јој је Северина.

Подсјетимо, Анђела Јовановић је једна од главних глумица у серији „Радио Милева“, док је Лечић требало да се појави као епизодна улога у четвртој сезони, али није жељела да дијели кадар са њим, што је и потврдила.

Подсјетимо, глумица Анђела Јовановић је потврдила да је Лечић поднио тужбу против ње за повреду части и угледа.

– Да, тачно је да ме је Бранислав Лечић тужио суду, јер сам одбила да играм с њим у серији „Радио Милева“. Одбила сам да играм због непријатног догађаја из прошлости који сам имала с њим. Ни сада, ни било када у будућности не желим да будем у истом кадру с тим човјеком како због онога кроз шта сам ја прошла, тако и принципијелно, због онога за шта су га моје колегинице оптуживале – рекла је кратко за  Анђела Јовановић, не желећи да говори о детаљима „непријатног искуства из прошлости - док се Лечић мало потом огласио јавно поводом Анђелиних ријечи.

Бранислав Лечић огласио за Информер и потврдио да је поднијета тужба против Јовановићеве.

– Тужили су је моји адвокати зато што је то питање ускраћивања права на рад, то апсолутно нема нико право да ради и то је законски прекршај. Детаље око тужбе не знам, то адвокати ради, али она је учинила нешто што је ван закона. Она нема право да неком ускраћује право на рад. Дан пред снимање ми је јављено да се неће снимати серија, а то се све десило њеном реакцијом. Адвокати ми кажу да то није дозвољено и да су због тога реаговали и да ће у биће реаговати на сваку врсту таквог понашања – рекао је Лечић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана