И принц Хари се најзад жени?

Aгенције
И принц Хари се најзад жени?

Кресида Бонас коначно је победила страх од и краљевских правила и обичаја и пристаће да се уда за принца Харија, најпознатијег британског нежењу и омиљеног члана краљевске породице, пише Дејли Телеграф.

"Креси ће се вјенчати са Харијем", преноси Дејли Телеграф изјаву једне од њених блиских пријатељица. "Хари није престајао да прича о браку и дјеци, и она се временом навикла на ту идеју. Вјенчање ће се највјероватније одржати слиједеће године."

Двадесетчетворогодишња Кресида добро је позната британског јавности јер је већ дуже вријеме у вези са Харијем, тренутно омиљеним британским принцом који свијет осваја својим шармом и неоптерећеним понашањем, сасвим различитим од краљевских манира.

Пар се упознао у мају 2012. године посредством принцезе Еугеније. Убрзо након сусрета "разуздани принц", како британска штампа често зове Харија, одлучио је да се примири и посвети Кресиди. Иако је она била одлучна у свом одбијању и одлагању вјенчања, тврдећи да је премлада за тако велику обавезу, Хари није одустајао.

Током Харијеве четворомјесечне војне службе у Авганистану пар је везу одржавао свакодневним телефонским позивима. Након тога њихова веза је процвијетала попут праве британске руже.

Недавно су уочени како размјењују нежности на концерту Џејмса Бланта, а потом су заједно гледали и мјузикл "Књига Мормона" на Вест Енду.

Британски медији су одмах открили да је породица Кресиде Бонас, осим што је у непосредној родбинској вези са Едвардом VII, позната и по боемском животу пуном забава. Њена мајка Мери-Геји Карзон (66) била је веома популарна током шездесетих година прошлог вијека. Кресида је њено дијете из брака са бизнисменом Џефријем Бонасом, што је иначе трећи супруг Мери-Геји.

Принц Хари је тренутно на путовању по Аустралији, првој званичној посјети тој земљи, а након тога требало би да посјети и Дубаи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана