И поред богатства немају све што желе

hot.hr
И поред богатства немају све што желе

Улога у популарној серији Пуна кућа осигурала им је славу и богатство које се данас процијењује на чак 300 милиона долара. Након стечене славе окренуле су леђа глуми и окренуле се дизајну, а сада су објасниле како је до тога уопште дошло.

Најславније близнакиње на свијету, сестре Мери Кејт и Ешли Олсен у интервјуу за нови број часописа Алур откриле су детаље својих приватних живота за који тврде да је много другачији од онога како то јавност замишља.

Овом приликом славне сестре су признале како је прилично фрустрирајуће то што други људи мисле да знају о њима.

"Мислим да нас људи гледају и мисле да ми имамо све, да имамо довољно новаца за све што пожелимо. То је перспектива необразованих људи јер и даље морамо бити у послу, морамо да искористимо сваку прилику која нам се пружи", објасниле су.

Иако су се обогатиле и прославиле управо глумачким ангажманима, Холивуду су окренуле леђа, а сада су коначно признале и зашто је до тога дошло.

"У питању је био практичан разлог: једноставно нисам стизала да будем на снимањима и да радим на новим колекцијама. Читала сам сценарије и на крају сам схватила да морам дати сто посто себе у оно што радим, па сам на крају одабрала дизајн. Много је компромиса у индустрији забаве", објаснила је двадесетседмогодишња Ешли.

И њена сестра Мери Кејт је одустала од глуме јер није могла да контролше какав ће бити финални производ, а посљедња остварена улога била јој је 2008. у серији "Weeds".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана