И по Њујорку ме зову Милице

Агенције
И по Њујорку ме зову Милице

Прије двије деценије Софија Јовић се прославила улогом мале Милице у серији "Отворена врата", а каже да је и у Њујорку, гдје сада живи, фанови препознају на улици.

Живот породице Анђелић-Јаковљевић поново је на ТВ екранима у наставку серијала на Првој ТВ. Иако се од снимања серије "Отворена врата" Софија Јовић не бави глумом, Бојана Маљевић је успјела да је убиједи да учествује и у наставку.

Софија каже да у Србију није често долазила, али да би сваки пут када се нађе у српској престоници људи на улици викали: "Ено Милице", а то јој се често дешавало и у Њујорку. Милицу Јаковљевић, коју игра Софија Јовић, заступницу али и противницу свих српских идеологија и политика, посљедњи пут смо видјели када је имала 13 година.

Мајка Катарина је другог дана бомбардовања послала у Канаду. Упркос Катарининим очајничким, уцјењивачким, патетичним и комичним вапајима, Милица остаје у Канади и постаје одлучни и бескомпромисни борац против корпорацијске тираније, потрошачког друштва и глобализма.

За разлику од професионалног, њен љубавни живот је права катастрофа. Из пролазне везе има осмогодишњу кћерку Кети. Кети, Миличину кћерку, игра Теодора Јелисавчић. На мајку је наслиједила памет, али не и иста интересовања која је мама имала у њеним годинама.

Кети не зна шта је Скупштина, нити да у њој постоје посланици. Кад сазна, пред свима ће изговорити: "Вау, каква досадна тема за мој узраст"! Кети је маза, Кети је мезимица, Кети је весела и насмијана, духовита и забавна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана