И ове звијезде имају кућни видео

Мондо
И ове звијезде имају кућни видео

Иако сви знамо за снимак Памеле Андерсон, Ким Кардашијан и Парис Хилтон, ево још неких великих звијезда које су се уписале на списак познатих са снимцима из "домаће радиности"...

Колин Фарел

Већ знамо да Колин Фарел има успјеха са дјевојкама, али можда нисте знали да су његови "успјеси" у спаваћој соби овјековечени и камером. Док је био у вези са "Плејбојевом" манекенком Никол Нарејн 2006. године, њих двоје су снимили видео секса од 14 минута. Колин дјелује као да је пијан, а у једном тренутку виче "Је*ено живим од порнића". Није познато ко је продао снимак, али је Колин тужио компанију која га је објавила. Ових дана, на Интернету можете пронаћи само "скриншотове" из његовог филмића.

Роб Лоу

Глумац Роб Лоу крајем осамдесетих је био један од најтраженијих младих глумаца, али се његова каријера необјашњено "угасила". Разлог за то можда је био снимак Лоуа са двије девојке, од којих је једна у тренутку снимања била малољетна. Лоу је претпрошле године Опри Винфри рекао да сматра да је објављивање тог снимка једна од "најбољих ствари у његовом животу", јер га је шок отрезнио и натјерао да потражи помоћ поводом болести зависности.

Ерик Дејн

Ерик Дејн познат је као доктор заводник из серије "Увод у анатомију", а прије пар година освануо је на насловним странама таблоида пошто је испливао његов порно снимак. Веран репутацији заводника, Дејн је у филму "у акцији" са двије жене - својом супругом Ребеком Гејхарт и бившом мисицом Кери Ен Паниш. Глумац себе у снимку назива "краљем Виле кокаина", између осталог. Интересантно, ни брачни пар, ни мисица која им се придружила у кревету, нису придавали превише значаја чињеници да је њихов снимак видио цио свијет.

Кање Вест

Знамо за порно снимак Ким Кардашијан, али и њен садашњи дечко, са којим чека бебу, није наиван. Кање Вест звијезда је снимка дугог 20 минута, на којем је са бринетом која облинама подсјећа на Ким. Дјевојка на снимку има 18 година и удата је, а Вест је строго забранио објављивање филма у јавности.

Бритни Спирс

Постоје и два снимка који су већ "урбане легенде". Бритни Спирс и Џенифер Лопез наводно обе имају кућне филмиће. Бритни је снимила видео са папарацом Аднаном Галибом, са којим је била у вези на врхунцу своје менталне нестабилности. Успјела је да забрани његово објављивање.

Џенифер Лопез

Ипак, "шампионка" забрана је популарна Џеј Ло, која има снимак са бившим мужем. Охани Ноа, први муж пјевачице и глумице, хтио је да открије све из њиховог брака, путем свих могућих медија. Говорио је за новине, најављивао књигу, филм о браку са њом... Ипак, адвокати Лопезове успјели су да му забране да је оцрни у јавности, па самим тиме нећемо гледати ни порнић који он наводно и даље чува.

Тајсон Бекфорд

Све дјевојке које су уздисале за Тајсоном Бекфордом, звијездом многих модних кампања и спотова као што је "Unbreak my heart" Тони Брексон, на Интернету могу пронаћи његов филм. Тајсон је сам на снимку, и самозадовољава се током видео-чета са једном манекенком. Признао је да је он на снимку, и чак на Твитеру написао "па и није ми нешто кућни порнић".

Кејт Мос

Многи су размишљали "шта јој би" када се Кејт Мос смувала са рокером и зависником Питом Доертијем. Снимљени су заједно како шмрчу кокаин, али имају и чак осам порно снимака. Доерти је покушао да их прода када су раскинули. Ово двоје су, изгледа, све што су радили снимали камером.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана