И након два Оскара, глумица сматра да је Холивуд неправедан

Агенције
И након два Оскара, глумица сматра да је Холивуд неправедан

Глумица Хилари Свонк позната је у филмском свијету по својим улогама снажних жена. Она је чак и након два освојена Оскара запањена начином на који функционише Холивуд.

Изградила је каријеру глумећи јаке и снажне жене. Од како је освојила два Оскара, за улогу боксерке у филму "Million Dollar Baby" и трансродног мушкарца у "Boys Cry" ова четрдесетогодишња глумица и даље је свесна неједнакости која влада у Холивуду.

"Није да сам љута, само сам запрепашћена", рекла је Хилари за "HuffPost Entertainement ", алудирајући на то како глумци и Холивуду могу да зараде и до десет пута више новца од глумица.

"То је свијет у ком живим скоро цио свој живот и због тога нема више љутње. Заиста не могу да се љутим када сам имала прилику да играм најјаче женске филмске улоге у посљедњих 15 година", рекла је глумица.

Хилари није било на филмском платну скоро три године, али сада се враћа на велика врата филмом Томија Лија Џонса "The Hoseman". Као и до сада Хилари глуми јаку и стамену жену у поменутом филму у ком не носи шминку, није удата и превише је самостална.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана