И Мајкл Даглас позвао Бајдена за одустане од кандидатуре

Танјуг
И Мајкл Даглас позвао Бајдена за одустане од кандидатуре

Амерички глумац и присталица демократа Мајкл Даглас придружио се данас све већем броју истакнутих холивудских личности које су позвале предсједника САД Џозефа Бајдена да одустане од своје кандидатуре за реизбор.

На питање телевизије Еј-Би-Си (АБЦ) о позивима Бајдену да одустане од кандидатуре, Даглас је рекао да је дубоко забринут јер сматра да демократе неће побиједити у новембру са Бајденом као кандидатом.

Прије мање од три мјесеца, Даглас је рекао да је Бајден способан да буде предсједник без обзира на то што има 81 годину, пренио је портал Хил.

Претходно данас, амерички глумац и присталица Демократске странке Џорџ Клуни позвао је такође Бајдена да одустане од кандидатуре за реизбор.

Клуни је у чланку Њујорк тајмса навео да воли Бајдена, али је оцијенио да би Демократска странка изгубила председничку трку, као и сваку контролу у Конгресу са Бајденом као кандидатом.

"Ово није само моје мишљење. Ово је мишљење сваког сенатора и члана Конгреса и гувернера са којима сам разговарао насамо", истакао је Клуни, пренео је АП. 

Клуни је рекао да би Демократска странка требало да изабере новог кандидата за предсједника на својој конвенцији сљедећег мјесеца, оцјењујући да би странка на тај начин придобила бираче.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана