И даље нису у добрим односима: Напетост између браће почела је управо тада

Agencije
И даље нису у добрим односима: Напетост између браће почела је управо тада

Принц Хари и његов брат принц Виллијам посвађали су се прије него што је Хари прошлог мјесеца напустио Енглеску са супругом и дјететом и још нису у добрим односима, преноси Пипл.

- Никада нису имали нарочито добар однос, али обојици им је лакнуло што се све завршило - рекао је породични пријатељ за магазин.

- Можда Меган и Хари нису тако замишљали ствари, али жељели су да буду срећни. Ко може да их окриви за то? - додао је исти извор.

Изгледа да братске тензије датирају из 2017. године када је Вилијам савјетовао млађем Харију да не брза превише са Меган Маркл, што се Харију није допало.

У међувремену је на додели награда Марго Роби преузела награду за најбољу споредну улогу за глумца Бреда Пита, преноси Тајм.

Марго Роби је пренијела Питове ријечи да ће награду назвати "Хари" и да је "стварно узбуђен што ćе је вратити у САД са собом.

"Његове речи, а не моје!", рекла је глумица, а камера је брзо показала лица принца Вилијама и Кејт Мидлтон, који су се насмејали овој шали.

Такође, ЦТВ њуз преноси да је Мадона понудила Харију и Меган прилику да изнајме свој врхунски стан у Централ Парк Весту.

"Не идите у Канаду, тамо је досадно, дођите у Нујорк", поручила је она принцу Харију и Меган.

Ипак, Инсајдер извештава да пар "ужива у тихом животу" на острву Ванкувер. преноси Неwсер.цом.

"Ова одлука (да напусте Енглеску) дуго их је држала и лакнуло им је када су то учинили", наводи извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана