Хурем се лијечи од депресије

Agencije
Хурем се лијечи од депресије

Турска глумица Мерјем Узерли познатија као Султанија Хурем прекинула је снимање хит серије “Сулејман Величанствени” и хитно је одвезена у болницу јер се пожалила љекарима да јој није добро. Глумица је отпутовала у Њемачку и није познато када ће наставити снимање које је одложено до даљњег.

Најпознатија турска глумица Мерјем Узерли прекинула је снимање “Сулејмана Величанственог” до даљњег. Наиме, послије јубиларне стоте епизоде, Хурем се пожалила љекарима да мора у болницу јер јој није добро. Када је стигла, љекари су јој дијагностиковали “екстремни умор и менталну исцрпљеност”. Мерјем је рекла да пати од депресије и са вјереником Каном је отишла у Њемачку на одмор.  

Љекари су лијепој глумици савјетовали да се што више одмара и не напреже. Мерјем је одмах по доласку у Њемачку отишла у једну клинику на рехабилитацију, и рекла је да не може више да снима.  

“Лоше ми је, не могу више. Не могу да издржим у Турској. Враћам се у Берлин”, рекла је Мерјем турским медијима.  

Све вријеме са Узерлијевом је њен вјереник, бизнисмен Кан Атеш, а када ће се црвенокоса љепотица вратити у Турску и наставити снимање, није познато. Публика у Турској неко вријеме неће гледати ову хит серију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана