Хурем преварена: Вјереник ухваћен с другом

Агенције
Хурем преварена: Вјереник ухваћен с другом

Берлин - Турска глумица и звијезда серије “Сулејман Величанствени“, тридесетогодишња Мерјем Узерли, коначно се опоравила након вишемјесечне депресије, а по изласку са клинике, глумицу су сачекали наслови у новинама како ју је вјереник преварио, о чему наводно свједоче и папарацо слике Кана Атеша са вечере са непознатом дјевојком.

Мерјем је у мају отпутовала у Берлин на рехабилитацију, гдје се лијечила од депресије, због чега је наводно прекинуто снимање популарне серије.

Глумица је недавно на друштвеним мрежама објавила фотографије са обале мора, а будући да је у зимској јакни, може се наслутити да је негде у Скандинавији, али и да је отпуштена са клинике.

Док се Хурем лијечила у Њемачкој, процурила је информација да познати пар није више у романтичним односима, а убрзо су и папараци усликали њеног вјереника Кана Аташа са непознатом дјевојком на заједничкој вечери, што је изазвало реакцију јавности.

 

Да у љубавном гнијезду није све како треба, указала је и сама Мерјем када се на свом Фејсбук профилу на рођенданским честиткама захвалила бројим фановима, међутим, свог вјереника, кога је редовно поздрављала, је овај пут изоставила, што је само охрабрило спекулације о раскиду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана