Хурем је иза осмјеха крила страшну животну причу: Била је бичевана: Прво сам покушала да исјечем вене

ГС
Хурем је иза осмјеха крила страшну животну причу: Била је бичевана: Прво сам покушала да исјечем вене

Глумица Мерјем Узерли прославила се улогом у серији "Сулејман Величанствени", а лепа Хурем иза осмјеха крије страшне животне бродоломе.

На врхунцу славе током снимања "Сулејмана Величанственог", Мерјем је упознала је бизнисмена Кана Атеса, који је 17 година стари од ње. Затруднела је са њим, уверена да ће и Кан делити њену радост. Међутим, он је покушао да је присили на абортус јер није могао да поднесе чињеницу да би му то било треће дјете.

Како је била већ довољно крхка због огромне славе са којом још није научила да се носи, овај ударац поднела је сама. После много вагања, донела је одлуку да роди дете и тако је на свет дошла малена Лара, која је данас центар њеног света
Период пре него што је родила Лару био је психички изузетно тежак за њу и Мерјем је касније отворено проговорила у медијима о томе да се борила и са суицидалним мислима.

- Једне вечери сам у Анталији добила признање за своју глуму, а исте вечери покушала сам самоубиство. Прво сам покушала да исечем вене, а потом да се бацим са балкона - признала је турским медијима глумица. На сву срећу, одустала је од тих покушаја.

Ни после тако тешког периода у животу, Мерјем није одустала од љубави. Скупила је храброст да опет покуша, иако је и њен следећи изабраник био сличан Кану. Био је то такође 17 година старији предузетник, Алп Озкан. Њихова љубав није дуго трајала, свега два месеца.

У јануару 2021. године постала је мајка по други пут и на свет донела девојчицу којој је дала име Лили Кои, али није открила ко је отац девојчице.

Њен љубавни живот одувек је био тема трачева. Тако се говоркало и да је Мерјем умало уништила брак колеги Халиту Ергенчу.

Међутим, исто тако Турском колају гласине и о томе да Мерјем наводно заправо воли жене, па, будући да је у једном периоду Мерјем често викендом одлазила у Рим, турска штампа писала да тамо ужива у блиским сусретима са манекенкама. Мерјем је на то изјавила да јој у Риму живи драга и блиска пријатељица
А још једна страшна сцена догодила се када је Мерјем била на почетку каријере и самосталног живота.

Мерјем је са 19 година прошетала гола кроз Дубаи и тада се десила прва тешка казна у њеном животу. За недолично понашање била је кашњена и то у виду бишевања.

- Мислила сам да ме неће јако ударати, али било је паклено. Мушкарац који је извршавао казну буквално ми се смејао у лице. Ударио ме је 10 пута - открила је у једном интервјуу истичући да није знала да је казна за то бичевање

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана